+36 (1) 510 0585

Utazási biztosítás 20% kedvezménnyel Forensis tagoknak

Utazási biztosítás 20% kedvezménnyel Forensis tagoknak

A Forensis Klub tagjai 20% kedvezménnyel vásárolhatnak utazási biztosítást a Colonnade utasbiztosítások közül.

Szerző: Editor

A Forensis Klub és a Colonnade megállapodásának köszönhetően a Forensis tagjai 20% kedvezménnyel vásárolhatnak utazási biztosításokat ezen a linken.

Az utazás általában a kikapcsolódásról és pihenésről szól. Ugyanakkor legyen szó akár szabadidős, vagy üzleti utazásról, megnyugtató, ha Te, a családod és az értéktárgyaid biztosítva vannak az utazás közben. A Colonnade, mint az egyik vezető online utasbiztosítás szolgáltató, költséghatékony és széleskörű biztosítási termékeivel világszerte több millió utasnak nyújt biztonságot. A biztosítások területén szerzett több évtizedes tapasztalattal olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek segítségével még nagyobb biztonságban utazhatsz.

Amellett, hogy utasbiztosítását személyre szabhatod, bizonyos fedezeteket minden Colonnade utasbiztosítás tartalmaz, mint például a sürgősségi orvosi segítségnyújtás, amely az év 365 napján, a nap 24 órájában nyújt segítséget a bajbajutottaknak.

Néhány előre nem látható esemény igen komoly kiadásokat vonhat maga után, így egy igényeidnek megfelelő utasbiztosítás megvásárlása megvédhet Téged és a családodat is az ilyen többletköltségektől. A megfontolt utazók nem utaznak utasbiztosítás nélkül, ezzel kímélve meg magukat a felesleges aggodalmaktól.

Utasbiztosítások

Az utazás előkészítése közben szakíts pár percet arra is, hogy megismerd az utasbiztosítási szolgáltatásokat, és igényeidnek megfelelően válassz fedezetet.
Colonnade teljes körű utasbiztosításokat ajánl azoknak az ügyfeleknek, akik az utazásukkal kapcsolatos kockázatos eseményekre keresnek fedezetet.

KÖSD MEG MOST!

A 20% kedvezmény érvényesítéséhez a Colonade oldalon használd a következő kódot:

;