+36 (1) 510 0585

Lakástakarék akció akár 40.000 Ft-os ajándék utalvánnyal

Lakástakarék akció akár 40.000 Ft-os ajándék utalvánnyal

Ha már rendelkezel ingatlannal vagy a jövőben szeretnél vásárolni ingatlant - akár a gyermeked részére - akkor a lakástakarékot Neked találták ki. Sőt, hosszútávú megtakarításaink segítségével kiválthatod meglévő lakáshiteledet.

Szerző: Editor

A korábbiakhoz hasonlóan egyedülálló ajánlattal rendelkezünk lakástakarék kötését illetően. A megkötött szerződés mellé legalább 24 000 Ft értékű Erzsébet utalványt adunk ajándékba*, mellyel ingyenessé válik a számlanyitásod és még marad is zsebedben az utalványból :)

Mi az akció lényege? Az eddigi középtávú, 6 éves futamidejű lakástakarékjaink mellett a hosszabbtávon takarékoskodóknak is szeretnénk kiemelkedően jó alternatívát kínálni.

MUTASD AZ AKCIÓS AJÁNLATOKATMost a adunk ajándékba.

Ne habozz tovább, add le érdeklődésedet még ma:

NE MARADJ LE, KATTINTS A RÉSZLETEKÉRTMilyen érvek szólnak a Forensis-en keresztül kötött lakástakarék mellett:
  • 30%-os állami támogatás a befizetéseid után (szerződésenként max. 72.000 Ft/év)
  • megspórolhatod a számlanyitási díjat*
  • gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézés
  • több szerződés esetén többszöröződik az utalvány


Nem tudod mire is jó a lakástakarék?
  • lakásvásárlásra, építésre
  • meglévő hitel visszafizetésére
  • meglévő ingatlan felújítására, bővítésére


* 4 éves megtakarítás esetén 4 000 Ft, 5 éves esetén 20 000 Ft, 6 éves esetén 24 000 Ft, 8 éves esetén 32 000 Ft és 10 éves megtakarítás esetén 40 000 Ft értékű Erzsébet utalványt ajándékba, továbbá 6, 8 és 10 éves megtakarítás esetén kedvezményes számlanyitást biztosítunk, ha elküldöd nekünk érdeklődésedet és havi 20 000 Ft-os Erste EgyOtthon 0159 Lakástakarék szerződést kötsz, melynek első és második havi befizetése a számlanyitási díjjal együtt megtörténik. 20 000 Ft feletti havi megtakarítás esetén minden további 5 000 Ft-os betétösszegre az adott megtakarítási időhöz tartozó Erzsébet utalvány negyede jár. Amennyiben a szerződések elindulását az Erste Lakástakarék a Bankmonitor Partner Kft. részére visszaigazolta, valamint a szerződések után járó jutalékot elszámolta, az ajándékutalványt postázzuk címedre vagy átveheted irodánkban az első havi megtakarítás, számlavezetési díj és a számlanyitási díj befizetését követő 2 hónapon belül. Az akció csak az online felületen leadott érdeklődés esetén érvényes illetve más, a Bankmonitor által meghirdetett akcióval nem vonható össze!

;