+36 (1) 510 0585

Forensis autós balesetbiztosítás - Colonnade

Forensis autós balesetbiztosítás - Colonnade

A Forensis Baleset biztosítást szolgáltató Colonnade telefonos munkatársai hamarosan keresni fogják a biztosított Forensis tagokat, hogy meglévő biztosításukat aktualizálják. Lehetőségük lesz magasabb biztosítási védelmet választani, illetve jelezni észrevételeit jelenlegi biztosításukkal kapcsolatban.

Szerző: Editor

Colonnade Forensis Balesetbiztosítás

Érdemes magasabb biztosítási védelemre váltani, és/vagy a családtagokra is kiterjeszteni a fedezetet, mert dupla olyan fedezetet kapnak, de a díj ennél kisebb mértékben nő.

Az elmúlt 4 évben sok ezer ingyenes biztosítást vettek igénybe a Forensis tagok, de több ezren kötötték meg a Forensis Autós Balesetbiztosítást is.Észrevettük azonban, hogy közülük sokan nem az elérhető legjobb csomagban vannak most, ezen szeretnénk változtatni, ezen szeretnénk segíteni.

Az alábbi esetekben klubtagjainknak nagyon jól jött a biztosítás:

B.V. 51 éves: Elesett a járdaszegélyben, és combnyaktörést szenvedett, maradandó egészségkárosodása szerencsére nem lett, ám kórházi napi térítés formájában így is tudtunk segíteni. Kifizetés: 160.000 Ft

K.P 47 éves: Személygépkocsival haladt, amikor nem adták meg neki az elsőbbséget: Hogy a szembe érkező autóval való ütközést elkerüljék árokba hajtottak. K.P többszörös bordatörést szenvedett, ami miatt kórházban kellett töltenie 4 napot. Az ügyfélnek kórházi napi térítést fizettünk, maradandó egészségkárosodás nem történt.

V.Á. 74 éves: 2016.04.06-án érkezett meg hozzánk V.Á. kárbejelentése, miszerint leesett a létráról a nyaralójában, petrochanter-törést szenvedett, járásképtelenné vált a csípőcsonttörés következtében, mentővel vitték kórházba ahol közel 1 hónapot feküdt. Kárigényét a bejelentés napján elbíráltuk. A kórházban töltött napok után a kifizetés: 108.000 Ft.

Sajnos hiába az Autós Balesetbiztosítás 12 milliós szolgáltatási összege, történt olyan eset, hogy nem tudtunk segíteni.

M.CS. 38 éves Segéd-motorkerékpárral fának ütközött, a helyszínen életét vesztette, azonban kártérítés nem volt fizethető, mert az ügyfél véralkoholszintje 2,091 volt.

Gondolkodj felelősen, biztosítsd magad a baleseti károk ellen!

;